Kjøpe eller selge CloakCoin ? Lær mer her

CloakCoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “CloakCoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for CloakCoin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe CloakCoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe CloakCoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe CloakCoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av CloakCoin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe CloakCoin .

Hvordan selge CloakCoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge CloakCoin . Søk på “sell CloakCoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er CloakCoin ?

CloakCoin er en av de virtuelle internettvalutaene. CloakCoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er CloakCoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger CloakCoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En CloakCoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt CloakCoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye CloakCoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

CloakCoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter CloakCoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine CloakCoin i.Hvordan bruke CloakCoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker CloakCoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om CloakCoin ?

Du kan lære om CloakCoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.