Kjøpe eller selge BOScoin ? Lær mer her

BOScoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “BOScoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for BOScoin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe BOScoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe BOScoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe BOScoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av BOScoin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe BOScoin .

Hvordan selge BOScoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge BOScoin . Søk på “sell BOScoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er BOScoin ?

BOScoin er en av de virtuelle internettvalutaene. BOScoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er BOScoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger BOScoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En BOScoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt BOScoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye BOScoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

BOScoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter BOScoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine BOScoin i.Hvordan bruke BOScoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker BOScoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om BOScoin ?

Du kan lære om BOScoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.