Kjøpe eller selge Blackstar ? Lær mer her


Blackstar er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Blackstar exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Blackstar på coinmarketcap.com


Hvordan kjøpe Blackstar ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Blackstar . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Blackstar på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Blackstar der.


Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Blackstar .

Hvordan selge Blackstar ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Blackstar . Søk på “sell Blackstar ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.

Hva er Blackstar ?

Blackstar er en av de virtuelle internettvalutaene. Blackstar eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Blackstar helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Blackstar sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Blackstar -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Blackstar sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Blackstar . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Blackstar lommebok eller wallet

Søk på Google etter Blackstar wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Blackstar i.

Hvordan bruke Blackstar ?

Du finner ut av hvordan du bruker Blackstar ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Blackstar ?

Du kan lære om Blackstar på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.

basicusKjøpe eller selge Blackstar ? Lær mer her