Kjøpe eller selge Bitcurrency ? Lær mer her

Bitcurrency er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Bitcurrency exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Bitcurrency på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Bitcurrency ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Bitcurrency . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Bitcurrency på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Bitcurrency der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Bitcurrency .

Hvordan selge Bitcurrency ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Bitcurrency . Søk på “sell Bitcurrency ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Bitcurrency ?

Bitcurrency er en av de virtuelle internettvalutaene. Bitcurrency eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Bitcurrency helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Bitcurrency sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Bitcurrency -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Bitcurrency sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Bitcurrency . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Bitcurrency lommebok eller wallet

Søk på Google etter Bitcurrency wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Bitcurrency i.Hvordan bruke Bitcurrency ?

Du finner ut av hvordan du bruker Bitcurrency ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Bitcurrency ?

Du kan lære om Bitcurrency på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.