Kjøpe eller selge Bitcoin Plus ? Lær mer her


Bitcoin Plus er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Bitcoin Plus exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Bitcoin Plus på coinmarketcap.com


Hvordan kjøpe Bitcoin Plus ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Bitcoin Plus . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Bitcoin Plus på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Bitcoin Plus der.


Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Bitcoin Plus .

Hvordan selge Bitcoin Plus ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Bitcoin Plus . Søk på “sell Bitcoin Plus ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.

Hva er Bitcoin Plus ?

Bitcoin Plus er en av de virtuelle internettvalutaene. Bitcoin Plus eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Bitcoin Plus helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Bitcoin Plus sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Bitcoin Plus -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Bitcoin Plus sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Bitcoin Plus . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Bitcoin Plus lommebok eller wallet

Søk på Google etter Bitcoin Plus wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Bitcoin Plus i.

Hvordan bruke Bitcoin Plus ?

Du finner ut av hvordan du bruker Bitcoin Plus ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Bitcoin Plus ?

Du kan lære om Bitcoin Plus på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.

basicusKjøpe eller selge Bitcoin Plus ? Lær mer her