Kjøpe eller selge Bitcoin Planet ? Lær mer her

Bitcoin Planet er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Bitcoin Planet exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Bitcoin Planet på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Bitcoin Planet ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Bitcoin Planet . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Bitcoin Planet på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Bitcoin Planet der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Bitcoin Planet .

Hvordan selge Bitcoin Planet ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Bitcoin Planet . Søk på “sell Bitcoin Planet ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Bitcoin Planet ?

Bitcoin Planet er en av de virtuelle internettvalutaene. Bitcoin Planet eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Bitcoin Planet helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Bitcoin Planet sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Bitcoin Planet -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Bitcoin Planet sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Bitcoin Planet . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Bitcoin Planet lommebok eller wallet

Søk på Google etter Bitcoin Planet wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Bitcoin Planet i.Hvordan bruke Bitcoin Planet ?

Du finner ut av hvordan du bruker Bitcoin Planet ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Bitcoin Planet ?

Du kan lære om Bitcoin Planet på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.