Kjøpe eller selge Bitcoin Gold ? Lær mer her

Bitcoin Gold er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Bitcoin Gold exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Bitcoin Gold på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Bitcoin Gold ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Bitcoin Gold . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Bitcoin Gold på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Bitcoin Gold der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Bitcoin Gold .

Hvordan selge Bitcoin Gold ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Bitcoin Gold . Søk på “sell Bitcoin Gold ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Bitcoin Gold ?

Bitcoin Gold er en av de virtuelle internettvalutaene. Bitcoin Gold eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Bitcoin Gold helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Bitcoin Gold sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Bitcoin Gold -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Bitcoin Gold sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Bitcoin Gold . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Bitcoin Gold lommebok eller wallet

Søk på Google etter Bitcoin Gold wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Bitcoin Gold i.Hvordan bruke Bitcoin Gold ?

Du finner ut av hvordan du bruker Bitcoin Gold ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Bitcoin Gold ?

Du kan lære om Bitcoin Gold på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.