Kjøpe eller selge Bitcoin Cash ? Lær mer her

Bitcoin Cash er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Bitcoin Cash exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Bitcoin Cash på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Bitcoin Cash ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Bitcoin Cash . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Bitcoin Cash på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Bitcoin Cash der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Bitcoin Cash .

Hvordan selge Bitcoin Cash ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Bitcoin Cash . Søk på “sell Bitcoin Cash ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Bitcoin Cash ?

Bitcoin Cash er en av de virtuelle internettvalutaene. Bitcoin Cash eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Bitcoin Cash helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Bitcoin Cash sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Bitcoin Cash -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Bitcoin Cash sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Bitcoin Cash . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Bitcoin Cash lommebok eller wallet

Søk på Google etter Bitcoin Cash wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Bitcoin Cash i.Hvordan bruke Bitcoin Cash ?

Du finner ut av hvordan du bruker Bitcoin Cash ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Bitcoin Cash ?

Du kan lære om Bitcoin Cash på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.