Kjøpe eller selge Binance Coin ? Lær mer her


Binance Coin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Binance Coin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Binance Coin på coinmarketcap.com


Hvordan kjøpe Binance Coin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Binance Coin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Binance Coin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Binance Coin der.


Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Binance Coin .

Hvordan selge Binance Coin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Binance Coin . Søk på “sell Binance Coin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.

Hva er Binance Coin ?

Binance Coin er en av de virtuelle internettvalutaene. Binance Coin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Binance Coin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Binance Coin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Binance Coin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Binance Coin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Binance Coin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Binance Coin lommebok eller wallet

Søk på Google etter Binance Coin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Binance Coin i.

Hvordan bruke Binance Coin ?

Du finner ut av hvordan du bruker Binance Coin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Binance Coin ?

Du kan lære om Binance Coin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.

basicusKjøpe eller selge Binance Coin ? Lær mer her