Kjøpe eller selge Basic Attenti… ? Lær mer her

Basic Attenti… er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Basic Attenti… exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Basic Attenti… på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Basic Attenti… ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Basic Attenti… . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Basic Attenti… på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Basic Attenti… der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Basic Attenti… .

Hvordan selge Basic Attenti… ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Basic Attenti… . Søk på “sell Basic Attenti… ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Basic Attenti… ?

Basic Attenti… er en av de virtuelle internettvalutaene. Basic Attenti… eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Basic Attenti… helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Basic Attenti… sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Basic Attenti… -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Basic Attenti… sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Basic Attenti… . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Basic Attenti… lommebok eller wallet

Søk på Google etter Basic Attenti… wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Basic Attenti… i.Hvordan bruke Basic Attenti… ?

Du finner ut av hvordan du bruker Basic Attenti… ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Basic Attenti… ?

Du kan lære om Basic Attenti… på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.