Kjøpe eller selge B3Coin ? Lær mer her

B3Coin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “B3Coin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for B3Coin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe B3Coin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe B3Coin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe B3Coin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av B3Coin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe B3Coin .

Hvordan selge B3Coin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge B3Coin . Søk på “sell B3Coin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er B3Coin ?

B3Coin er en av de virtuelle internettvalutaene. B3Coin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er B3Coin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger B3Coin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En B3Coin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt B3Coin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye B3Coin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

B3Coin lommebok eller wallet

Søk på Google etter B3Coin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine B3Coin i.Hvordan bruke B3Coin ?

Du finner ut av hvordan du bruker B3Coin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om B3Coin ?

Du kan lære om B3Coin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.