Kjøpe eller selge Atomic Coin ? Lær mer her

Atomic Coin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Atomic Coin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Atomic Coin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Atomic Coin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Atomic Coin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Atomic Coin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Atomic Coin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Atomic Coin .

Hvordan selge Atomic Coin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Atomic Coin . Søk på “sell Atomic Coin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Atomic Coin ?

Atomic Coin er en av de virtuelle internettvalutaene. Atomic Coin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Atomic Coin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Atomic Coin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Atomic Coin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Atomic Coin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Atomic Coin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Atomic Coin lommebok eller wallet

Søk på Google etter Atomic Coin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Atomic Coin i.Hvordan bruke Atomic Coin ?

Du finner ut av hvordan du bruker Atomic Coin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Atomic Coin ?

Du kan lære om Atomic Coin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.