Kjøpe eller selge Argentum ? Lær mer her

Argentum er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “Argentum exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for Argentum på coinmarketcap.comHvordan kjøpe Argentum ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe Argentum . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe Argentum på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av Argentum der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe Argentum .

Hvordan selge Argentum ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge Argentum . Søk på “sell Argentum ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er Argentum ?

Argentum er en av de virtuelle internettvalutaene. Argentum eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er Argentum helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger Argentum sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En Argentum -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt Argentum sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye Argentum . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

Argentum lommebok eller wallet

Søk på Google etter Argentum wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine Argentum i.Hvordan bruke Argentum ?

Du finner ut av hvordan du bruker Argentum ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om Argentum ?

Du kan lære om Argentum på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.