Kjøpe eller selge 9COIN ? Lær mer her

9COIN er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “9COIN exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for 9COIN på coinmarketcap.comHvordan kjøpe 9COIN ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe 9COIN . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe 9COIN på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av 9COIN der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe 9COIN .

Hvordan selge 9COIN ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge 9COIN . Søk på “sell 9COIN ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er 9COIN ?

9COIN er en av de virtuelle internettvalutaene. 9COIN eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er 9COIN helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger 9COIN sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En 9COIN -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt 9COIN sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye 9COIN . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

9COIN lommebok eller wallet

Søk på Google etter 9COIN wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine 9COIN i.Hvordan bruke 9COIN ?

Du finner ut av hvordan du bruker 9COIN ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om 9COIN ?

Du kan lære om 9COIN på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.