Kjøpe eller selge 2GIVE ? Lær mer her

2GIVE er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “2GIVE exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for 2GIVE på coinmarketcap.comHvordan kjøpe 2GIVE ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe 2GIVE . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe 2GIVE på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av 2GIVE der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe 2GIVE .

Hvordan selge 2GIVE ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge 2GIVE . Søk på “sell 2GIVE ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er 2GIVE ?

2GIVE er en av de virtuelle internettvalutaene. 2GIVE eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er 2GIVE helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger 2GIVE sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En 2GIVE -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt 2GIVE sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye 2GIVE . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

2GIVE lommebok eller wallet

Søk på Google etter 2GIVE wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine 2GIVE i.Hvordan bruke 2GIVE ?

Du finner ut av hvordan du bruker 2GIVE ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om 2GIVE ?

Du kan lære om 2GIVE på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.