Kjøpe eller selge 10M Token ? Lær mer her

10M Token er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “10M Token exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for 10M Token på coinmarketcap.comHvordan kjøpe 10M Token ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe 10M Token . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe 10M Token på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av 10M Token der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe 10M Token .

Hvordan selge 10M Token ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge 10M Token . Søk på “sell 10M Token ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er 10M Token ?

10M Token er en av de virtuelle internettvalutaene. 10M Token eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er 10M Token helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger 10M Token sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En 10M Token -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt 10M Token sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye 10M Token . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

10M Token lommebok eller wallet

Søk på Google etter 10M Token wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine 10M Token i.Hvordan bruke 10M Token ?

Du finner ut av hvordan du bruker 10M Token ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om 10M Token ?

Du kan lære om 10M Token på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.