Kjøpe eller selge 0x ? Lær mer her

0x er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “0x exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for 0x på coinmarketcap.comHvordan kjøpe 0x ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe 0x . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe 0x på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av 0x der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe 0x .

Hvordan selge 0x ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge 0x . Søk på “sell 0x ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er 0x ?

0x er en av de virtuelle internettvalutaene. 0x eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er 0x helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger 0x sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En 0x -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt 0x sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye 0x . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

0x lommebok eller wallet

Søk på Google etter 0x wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine 0x i.Hvordan bruke 0x ?

Du finner ut av hvordan du bruker 0x ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om 0x ?

Du kan lære om 0x på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.