Kjøpe eller selge 020LondonCoin ? Lær mer her

020LondonCoin er en kryptovaluta som du kan kjøpe eller selge på en rekke steder. Du finner frem til disse ved å søke hos Google eller Bing på “020LondonCoin exchange” eller ved å sjekke lista over markedsplasser for 020LondonCoin på coinmarketcap.comHvordan kjøpe 020LondonCoin ?

Du trenger vanligvis Bitcoin (BTC) for å kjøpe 020LondonCoin . Bitcoin kan kjøpes en rekke plasser. Du finner disse ved å søke på “kjøpe Bitcoin” på Google eller “buy Bitcoin” om du er fortrolig med å handle i utlandet på engelsk. Det er mulig å kjøpe Bitcoin både i Norge og i utlandet.

Når du har kjøpt Bitcoin, kan du så bruke disse til å kjøpe 020LondonCoin på en av de mange markedsplassene i utlandet som har denne kryptovalutaen til salgs. Du kan også ta en titt på Norges Bitcoinforening sine nettsider for å finne frem til selgere av 020LondonCoin der.

Det finnes en gruppe på facebook som har mange aktive brukere. Søk på “Kryptovaluta Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin, Dash” for å melde deg inn i denne gruppen. Det er mange dyktige folk der som kan veilede deg til den beste plassen å kjøpe 020LondonCoin .

Hvordan selge 020LondonCoin ?

Det finnes en rekke børser verden over som du kan bruke for å selge 020LondonCoin . Søk på “sell 020LondonCoin ” på Google eller en av de andre søkemotorene for å finne en børs som passer for deg.Hva er 020LondonCoin ?

020LondonCoin er en av de virtuelle internettvalutaene. 020LondonCoin eksisterer ikke som fysiske sedler eller mynter, men kun digitalt i databaser.

I motsetning til konvensjonelle valutaer som kroner eller pund, så er 020LondonCoin helt desentralisert og hverken utstedt eller regulert av noen sentralbank eller tilsynsmyndighet.

Transaksjoner kan skje anonymt, og uten at myndighetene kan gripe inn.

Alle transaksjoner er offentlige, og lagres i en database alle i nettverket kan sjekke. Kryptografi besørger 020LondonCoin sin sikkerhet, og en lett tilgjengelig følgehistorie gjør at pengene bare kan brukes av eier, og ikke flere ganger.

En 020LondonCoin -transaksjon er ikke gyldig før den er kringkastet til andre i nettverket, og anerkjent i en kollektiv liste over kjente transaksjoner, kalt 020LondonCoin sin blokkjede.

Pengene utstedes ved at et dataprogram lager nye 020LondonCoin . Programmet har en åpen kildekode som alle kan sjekke.

020LondonCoin lommebok eller wallet

Søk på Google etter 020LondonCoin wallet for å finne frem til en egnet lommebok til å oppbevare dine 020LondonCoin i.Hvordan bruke 020LondonCoin ?

Du finner ut av hvordan du bruker 020LondonCoin ved å sjekke på deres hjemmeside. Du finner hjemmesiden deres på coinmarketcap.com

Hvor kan jeg lære om 020LondonCoin ?

Du kan lære om 020LondonCoin på deres hjemmeside, på bitcointalk.org eller reddit.com som er de største samlingsplassene for kryptovalutaer.